fbpx

Prijs te winnen

Deze zomer laat Eurotec u een reis voor 2 personen naar Griekenland winnen! Installeer een Eurotec alarmsysteem in uw woning en dankzij uw Eurotec Ikeypad Cloud smartphone applicatie, kunt u de winnaar worden van onze Eurotec Games wedstrijd!

Galaxy Villas is een sfeervol resort gelegen aan de voet van de berg Harakas in het schilderachtige dorpje Koutouloufari. De in lokale bouwstijl opgetrokken en goed uitgeruste villa-appartementen wachten in een prachtig landschap van weelderige tuinen, olijfbomen, planten en bloeiende bloembedden op jouw bezoek. Met een zwembad voor groot en klein, het strand op loopafstand en alle tijd om de rest van Kreta te ontdekken, wordt het vast en zeker een onvergetelijke vakantie. De warme Kretenzische gastvrijheid van het familiebedrijf én de panoramische uitzichten maken het droomplaatje compleet.


Surf elke maand naar www.eurotec.be, Facebook en Instagram en ontdek de lijst met te winnen fantastische prijzen: geschenken en commerciële acties van onze partners.

Uniek door uw iKeypad Cloud of het delen van onze Eurotec-publicaties, geeft u uzelf de kans om een winnaar te worden van onze Eurotec Games wedstrijd.

Ontdek de Conviviality Line C.10, Belgische kwaliteit die veiligheid en gemak biedt voor uw gezin, uw personeel en uw bedrijf.